Search found 10 matches

by yossiha
Tue Jan 08, 2019 3:14 pm
Forum: Version 3
Topic: New AWS regions
Replies: 1
Views: 7031

New AWS regions

hi,
i'm using license version 3.3.820.
i'm need to backup servers in the new AWS regions like Paris\Central but i don't see them in the list..
is there a way to support these regions in Version 3.XX?


Thanks
Yossi
by yossiha
Sun May 06, 2018 11:52 am
Forum: Version 3
Topic: "delete after" is not working on Create AMI job in Ireland
Replies: 0
Views: 12769

"delete after" is not working on Create AMI job in Ireland

hi,
i'm working with version 3.3.822.1025.
i configured Create AMI job in Ireland with "delete after" 10 days. see attachment.
the AMI is created but it's not deleted after 10 days.
i use the same job on other regions without an issue.

Yossi Hadad
by yossiha
Wed Apr 11, 2018 9:58 am
Forum: Version 4
Topic: delete after not working
Replies: 3
Views: 7212

Re: delete after not working

hi,
can you please update?
by yossiha
Sun Apr 01, 2018 9:58 am
Forum: Version 4
Topic: delete after not working
Replies: 3
Views: 7212

Re: delete after not working

Hi,
my problem is only with 'Delete after' when using AMI backup.
It happened only in Ireland region. (the same task work in other region).
Nothing to do with "snapshots copied to other region", my bad.
by yossiha
Sun Feb 19, 2017 5:50 pm
Forum: Version 3
Topic: Version Upgrade
Replies: 1
Views: 7490

Version Upgrade

hello, I have version 3 license, when I open the application I get the popup of a new version.. when I try to download the new application version using the same user and email I registered I get an error "This email address has already been used." Can you please explain how to upgrade the new versi...
by yossiha
Mon Jan 09, 2017 1:36 pm
Forum: Version 3
Topic: Jobs runing time
Replies: 3
Views: 3587

Re: Jobs runing time

is there any way to fix this issue?
by yossiha
Wed Jan 04, 2017 12:59 pm
Forum: Version 3
Topic: Jobs runing time
Replies: 3
Views: 3587

Re: Jobs runing time

small correction :-)
the job run on time but the logs timestamp is two hours before.
by yossiha
Wed Jan 04, 2017 9:21 am
Forum: Version 3
Topic: Jobs runing time
Replies: 3
Views: 3587

Jobs runing time

hello,
I have an issue that the jobs are running two hours before the time zone of the server hosting Automaticloud.
can you please explain how to fix it, do I need to change something on the server or is it Automaticloud configuration?
Thanks
by yossiha
Tue Jan 03, 2017 1:23 pm
Forum: Version 3
Topic: Create AMI failure
Replies: 2
Views: 3038

Re: Create AMI failure

Thanks for the quick response.
Yes, A single job that starts and stops an instance.
by yossiha
Mon Jan 02, 2017 3:23 pm
Forum: Version 3
Topic: Create AMI failure
Replies: 2
Views: 3038

Create AMI failure

hello, i'm checking the tool before buying a licence, the tool is great and easy to use, keep up the good job. a few suggestion: 1. it would be great if i could manage server in a single task like stop and start. 2. To separate the tasks per region, like tabs. a few issues i have found: 1. The Tag o...